Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов, който миналата седмица почти влезе

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов, който миналата седмица почти влезе
Коментари Харесай

Ти да видиш. Ето какво работят майката и бащата на Костадин Костадинов

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който предходната седмица съвсем влезе в ръкопашна битка с депутата от Политическа партия Искрен Митев, имал избухлив манталитет от дете. 43-годишният политик, родом от Варна, произлиза от средностатистическо семейство, а родителите му избират да са анонимни, въпреки синът им постоянно да е в епицентъра на абсурда.

За пръв той сподели татко си Тодор Костадинов през 2019 година, когато се опита да щурмува кметския пост в морската ни столица. Тогава в обява в обществените мрежи водачът на „ Възраждане “ разкри персонални детайлности за родителите си. „ Баща ми работи в корабостроителен цех. Да, баща е заварчик и аз се гордея с това. Малко хора имат вяра, че синът на мъж с специалност заварчик и жена, работеща като чистачка, може да е претендент за кмет. Това са специалностите на моите родители. Това са хората, които ме сътвориха и възпитаха в обич към българските обичаи и респект към Родината. Благодаря на татко ми и майка ми, че ми разрешиха да израсна с безсънен разум и несклоняем дух, че ме научиха, че просперитетът е в производството, че ми демонстрираха една друга прелестна Варна и България, която помня. Благодаря на родителите ми за образованието, което получих, и за това, че през днешния ден имам познания и умения. Научиха ме да имам вяра в честните съревнования, да уважавам съперниците си, да обичам народа си, да имам вяра и работя за неговото богатство. Научиха ме да различавам лъжата и да диря истината, че зад красивите картини постоянно стоят подправени обещания. Научиха ме да почитам персони, да предпочитам персони, с цел да имам късмет за по-достоен живот за мен и по-добър свят за децата ми “, откровеничи Костадинов в своята фейсбук обява.

Самият той е татко на наследник и щерка от брачната половинка си Велина, с която до неотдавна сякаш бяха разведени, само че още веднъж са дружно. Прочулият се с прякора Копейкин политик постави завършек на брака си с майката на двете му деца напълно изненадващо през 2018 година, като още тогава се заприказва в медийното пространство, че е допустимо разводът им да е бил мним поради имотни покупко-продажби. Както е известно, водачите на партиите всяка година заявяват приходите и имуществата си пред КПКОНПИ – както своите, по този начин и тези на обвързваните с тях лица – съпруги, съпрузи и т. н. Разводът на Костадинов е от март 2018 година, а година и половина по-късно жена му купува скандално безценен апартамент във Варна.

След развода Костадинов не е задължен да заявява парцела пред КПКОНПИ, тъй като към този момент няма официална връзка с някогашната си брачна половинка повече от година. В същото време обаче е упрекнат, че е купил въпросния парцел с пари от партийната дотация. През 2019 година пък Костадинов се снабди и с нова къща в първокласен затворен комплекс край Варна, която твърди, че е на заем и ще изплаща 20 години. Сега цялото му семейство населява въпросния парцел. Жената на Костадинов пък е музейна работничка. Велина е съгражданка на примата на родната сцена Лили Иванова и е родена в Кубрат. От дълги години обаче живее във Варна, откъдето е брачният партньор ѝ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР