Лидерът на “Спаси София Борис Бонев се очаква да поведе

...
Лидерът на “Спаси София Борис Бонев се очаква да поведе
Коментари Харесай

Борис Бонев повежда общата листа за съветници с ПП-ДБ

Лидерът на “Спаси София ” Борис Бонев се чака да поведе общата листа за общински съветници в столицата на обединението с “Продължаваме смяната ”, “Демократична България ” и “Екипът на София ”. Това е една от сделките сред сътрудниците на този стадий, макар че процесът не е финализиран.Очакванията са след изборите Бонев да бъде препоръчан за ръководител на Столичния общински съветс оглед на тежестта, която той и групировката му имат в София, разкриха осведомени. На локалния избор през 2019 година Бонев бе претендент за кмет и взе 47 936 гласа (10,77%), оповестява.

Представянето на общия претендент за кмет на четирите обединения Васил Терзиев ще е на 27 юни, както “24 часа ” писа. В 19 часа във вторник предприемачът ще събере съидейници и симпатизанти, с цел да разгласи публично, че се впуска в конкуренцията за София.

Терзиев е IT специалист и бе измежду създателите на компанията “Телерик ”, която през 2014 година беше купена от американската Progress с рекордна за района договорка за 262,5 млн. $. Той е и съосновател на “Телерик Академия ” и Campus X - планове, които оказват помощ за развиването на IT и стартъп сферата у нас. През май Терзиев напусна фонда за рисков капитал Eleven и бе сменен от някогашния си съучастник в “Телерик ” Светозар Георгиев. И двамата са измежду донорите в предизборните акции на “Промяната ”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР