Лидерът на социалистите Корнелия Нинова свиква днес извънредно съвместно заседание

...
Лидерът на социалистите Корнелия Нинова свиква днес извънредно съвместно заседание
Коментари Харесай

Нинова спешно свиква извънредно заседание на БСП

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова привиква през днешния ден изключително взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и парламентарната група на Българска социалистическа партия през днешния ден. Това разгласи самата тя в профила си във Facebook.

Не е изключено повода да е експулсирането на 70 съветски дипломати от България или неналичието на консенсус по отношение на излъчването на ново държавно управление.

Днес привиквам взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", с цел да решим по какъв начин да продължим.
На съдружен съвет, извършен нощес, водачите на " Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България " обсъждаха излъчването на държавно управление в границите на сегашния парламент. След срещата не бяха дадени никакви изказвания, което най-вероятно значи, че очевидно обща позиция не е била реализирана.

Не е изключено зад желанията на Нинова да се крие и отдръпване на поддръжката към ново държавно управление на Петков.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР