Лидерът на социалдемократите Холи Кернс каза, че много политици не

...
Лидерът на социалдемократите Холи Кернс каза, че много политици не
Коментари Харесай

Партиите „говорят от двете страни на устата си за дерогацията на нитратите“

Лидерът на социалдемократите Холи Кернс сподели, че доста политици не са почтени с обществеността по въпросите на климата, тъй като се опасяват да не изгубят гласове.

Г-жа Кернс разкритикува опозиционните партии, че нямат ясна позиция по отношение на дерогацията за нитратите за Ирландия и се прицели в държавното управление, че не се е подготвило за цялостно унищожаване на освобождението.

The Cork South-West TD, която е израснала в дребна плантация, също сподели, че намира метода за другарство с фермерите „ безразсъден и малко афектиран “.

Попитана за какво счита, че политическите партии може да не са наясно с мащаба на Необходима е смяна, сподели госпожа Кернс пред осведомителната организация PA: „ Мисля, че (те) се опасяват да не изгубят вота за земеделие и да гледат на всичко от позиция на изборните цикли. “

 

Относно мненията, направени по-рано от госпожа Кернс за това по какъв начин политиките за изменението на климата са това, което разделя партиите вляво, тя сподели, че за социалдемократите „ тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР