Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун се появи с малката

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун се появи с малката
Коментари Харесай

Ким Чен-ун показа дъщеря си за пръв път, заведе я на ракетно изпитание

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун се появи с дребната си щерка на обществено място за първи път, оповестява Би Би Си. 

Момичето, за което се счита, че се споделя Ким Чу-ае, бе дружно с татко си по време на инспекцията на най-голямото изстрелване на междуконтинентална балистична ракета в страната в петък. На фотосите се вижда по какъв начин двамата са хванати за ръка. Те бяха оповестени от държавната новинарска организация на Северна Корея.



Животът на Ким Чен-ун е строго защитаван в загадка. През септември няколко специалисти от Северна Корея оповестиха, че Ким Чу-ае е показана във видео на празненствата по случай Националния празник на страната. Това обаче бе опровергано от севернокорейското управление.







Ким Чен-ун инспектира през вчерашния ден тестването на новата междуконтинентална ракета (МКБР) и се закани да отговори уверено и да прибегне до атомна бомба при положение на нуклеарно нахлуване против страната му, съобщи през днешния ден КЦТА.

Севернокорейският водач, който беше на изпитателния полигон с щерка си и брачната половинка си, съобщи също, че заканите от Съединени американски щати и съдружниците им, които водят враждебна политика, са подтикнали страната му " да форсира доста подсилването на своя пагубен капацитет за нуклеарно въздържане ".





" Ким Чен-ун тържествено съобщи, че в случай че враговете не престават да насочат закани, нашата партия и държавно управление ще реагират уверено на нуклеарните оръжия с нуклеарни оръжия и на една тотална борба с тотална борба ", уточни държавната организация на КНДР.





Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще разиска Северна Корея на заседание в понеделник след ракетното тестване, осъществено от Пхенян през вчерашния ден. Това излиза наяве от графика на Съвета.

Висш американски държавен чиновник сподели по-рано, че при най-новото тестване Северна Корея е изстреляла " ракета с по-голям обхват, способна да порази доста, доста страни ". Той добави, че Съветът за сигурност би трябвало да се събере, с цел да разиска въпроса.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР