Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун по време на

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун по време на
Коментари Харесай

Ким Чен Ун е за пълна денуклеаризация на Корейския полуостров


Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун по време на срещата си с президента на Южна Корея Мун Дже Ин е удостоверил желанието си за цялостна денуклеаризация на Корейския полуостров. севернокорейският началник Ким Чен Ун е изразил вяра, че тази среща на върха с американския държавен глава ще постави завършек на една ера на борба, съобщи президентът на Южна Корея Мун Дже Ин след срещата си със севернокорейския водач.

„ Ким Чен Ун още веднъж съобщи своето предпочитание за цялостна денуклеаризация на Корейския полуостров и акцентира своето желание да приключи историята на войната и борбата по пътя на сполучливо осъществяване на срещата на върха КНДР – Съединени американски щати и съдействие за реализиране на мир и благополучие “, сподели Мун Дже Ин на конференция след срещата на върха.

Съединени американски щати, Република Корея и КНДР могат да проведат тристранна среща на върха, на която да се разгласи краят на Корейската война, съобщи на конференция в Сеул президентът на Южна Корея.

„ Надявам се, че след сполучливите договаряния сред водачите на Съединени американски щати и Северна Корея, може да се организира и тристранна среща на върха с присъединяване на Южна Корея, на която да бъде подписан публично документ, слагащ завършек на Корейската война. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР