Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун няма намерение да

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун няма намерение да
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ е сигурно, че Ким Чен Ун няма да унищожи ядрените си оръжия

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун няма желание да се отхвърля от нуклеарния боеприпас на своята страна. Американското разузнаване прави оценка на същинските планове на Северна Корея и е на мнение, че Ким не е подготвен за заличаване на оръжията за всеобщо поразяване, съобщи БГНЕС
През февруари втората среща сред Ким Чен Ун и американския президент Доналд Тръмп завърши прибързано, откакто двамата водачи не откриха обща позиция за нуклеарната стратегия на Северна Корея.
" Разузнавателната общественост счита, че Ким не е подготвен да се лиши от нуклеарните оръжия ", сподели шефът на Агенцията за военното разузнаване на Съединени американски щати (DIA) генерал-лейтенант Робърт Ашли в изявление по телевизия Fox.
Тръмп неотдавна замени писма с Ким Чен Ун с вярата договарянията за нуклеарната стратегия на Северна Корея да се възобновят.
Този уикенд милиардерът ще посети Южна Корея, където ще се срещне с президента Мун Дже Ин и се чака връзките със съседите от Северна Корея да бъдат съществена тематика на диалог. Обявяването на срещата пристигна няколко часа, откакто държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео сподели, че се надява писмото от Тръмп до Ким да проправи път към възобновяване на договарянията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР