Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, който лично е

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, който лично е
Коментари Харесай

Северна Корея: Ракетите са послание към Южна Корея!

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, който персонално е инспектирал демонстрацията на " нов вид тактическо управляемо оръжие " през вчерашния ден, е декларирал, че новите ракетни опити, осъществени от Северна Корея, са тържествено предизвестие към южнокорейските милитаристи.

Целта е да спрат разполагането на нови оръжия и провеждането на взаимни военни учения - обръщение, ориентирано индиректно и към Съединени американски щати, съобщи „ Ройтерс “. " Нямаме различен излаз, с изключение на непрестанно да създаваме свръхмощни оръжейни системи, с цел да отстраним евентуалните и директни закани за сигурността за нашата страна, съществуващи на юг ", е споделил Ким.

Макар че в известието Съединени американски щати не се загатват категорично, Ким подлага на критика южнокорейските управляващи за организирането на взаимни военни учения, които президентът Доналд Тръмп беше заречен да приключи след първата си среща с Ким през юни 2018 година Пхенян упрекна Вашингтон, че е нарушил това заричане, планирайки взаимни военни учения с Южна Корея идващия месец и предизвести, че е допустимо да постави завършек на замразяването на нуклеарните опити и опитите с балистични ракети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР