Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун инспектира вчера полевото обучение

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун инспектира вчера полевото обучение
Коментари Харесай

Пълна готовност за водене на война: Севернокорейският лидер Ким Чен-ун нареди засилени военни приготовления

Л идерът на Северна Корея Ким Чен-ун инспектира през вчерашния ден полевото образование на бойците в огромна военна база в западната част на страната и подреди да се увеличи готовността за война , заяви севернокорейската държавна осведомителна организация КЦТА, представена от Ройтерс.

Посещението на Ким в базата, чието местонахождение не беше посочено, се реализира след почналите в понеделник в Южна Корея годишни комбинирани военни учения на американски и южнокорейски сили. В тазгодишните маневри вземат участие два пъти повече военнослужещи, в сравнение с предходната година, отбелязва Ройтерс.

The North Korean leader Kim Jong Un has ordered heightened readiness for war after inspecting troops at an undisclosed major military operations base in the country's western region.
— Bakhtar News Agency (@bnaenglish)
Ким съобщи, че военните би трябвало " динамично да навлязат в нов интервал на усилване на военната подготовка в сходство с условията, които постанова съществуващата обстановка ", заяви КЦТА.

" Армията ни би трябвало /.../ непрекъснато да покачва интензивността на актуалните военни учения, ориентирани към бързо възстановяване на нейната боеспособност за привеждането й в цялостна подготвеност за водене на война ", е декларирал Ким пред бойците, представен от севернокорейската организация.

КЦТА не прецизира дали Ким е загатнал директно ученията на американските и южнокорейските военни. Тя отбелязва, че ръководителят на страната е инспектирал войските, участващи в маневри в условия, симулиращи действителна война.

* Вижте и това видео от архива ни:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР