Лидерът на СДС Румен Христов зададе няколко въпроса към министъра

...
Лидерът на СДС Румен Христов зададе няколко въпроса към министъра
Коментари Харесай

СДС скочи на Крум Зарков заради партийната си централа. Закани се за сградата на „Позитано“ 20

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов зададе няколко въпроса към министъра на правораздаването: „ Започва ли предизборната си стратегия за битка за председателското място Крум Зарков на гърба на Съюз на демократичните сили? “. От партията желаеха служебният министър на правораздаването да каже още дали Българска социалистическа партия си заплаща постоянно наема.

Христов пита още по какъв начин в постройка с огромни проблеми, която не е ремонтирана от години, ще настаняват делегирани прокурори. Според основния секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров зданието се намира в окаяно положение от последните най-малко 6-7 години.

„ Парното се спука, половината от прозорците не се отварят, от постройката падат части. За да сме правилни към хората и страната, сме създали съответните преписки. Искали сме от регионалната администрация през годините да създадем ремонт за сметка на наема, само че тогава не се взе решение “, изясни той пред публицисти.

По думите му постройката се нуждае от финансов ремонт, който ще продължи най-малко година и половина, само че предизвести, че поради стандартите за ремонт у нас най-вероятно обновлението ще се проточи три години. По тази причина съгласно Лазаров няма по какъв начин европейските прокурори да се настанят в постройката.

„ Искаме да кажем, че Българска социалистическа партия е последната партия, която би трябвало да нападна политически централи, тъй като сега Българска социалистическа партия населява една голяма политическа централа, държавна благосъстоятелност, за която не заплаща наем. Ако бъдем част от идващото ръководство, ще настояваме да се ревизира ситуацията със постройката на „ Позитано “ 20, за което Българска социалистическа партия би трябвало „ да благодари “ на Крум Зарков “, закани се Лазаров.

От Съюз на демократичните сили са подготвени с багажа си да се изнесат, само че не са им дали още друга постройка. Те увериха, че са си плащали наема постоянно. Тяхното предпочитание е да се изнесат краткотрайно от постройката, след ремонта да се върнат на един от етажите и да си заплащат наем. По думите на Румен Христов от Съюз на демократичните сили не са се срещали със служебния правосъден министър във връзка постройката на „ Раковски “ 134. Лидерът на Съюза изрази мнение, че „ явно това е част от неговата предизборна акция за водач на Българска социалистическа партия “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР