Лидерът на руската националистическа партия Родина Алексей Журавльов заяви в

...
Лидерът на руската националистическа партия Родина Алексей Журавльов заяви в
Коментари Харесай

Руски депутат: Решим ли да изпепелим Европа, американците едва ли ще ѝ помогнат

Лидерът на съветската националистическа партия " Родина " Алексей Журавльов съобщи в телевизионно предаване в четвъртък, че в случай че Русия реши да употребява нуклеарния си боеприпас, с цел да изпепели Европа, американците надали ще ѝ се притекат на помощ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5589
,,В последна сметка ще бъдете изпепелени, а американците ще кажат " случват се такива неща ", счита Журавльов.

Всъщност гневът на съветския народен представител бе провокиран от изявление на немския канцлер Олаф Шолц от Световния стопански конгрес в Давос, който изрази вяра Русия да изгуби войната в Украйна.

Това е просто безумство! Този простак в действителност ли си мисли, че можем да загубим? Ние, които сме нуклеарна страна?!, попита Журавльов.

По думите му няма по какъв начин " на следващия ден Русия да излезе и да каже, че е позволила неточност (с войната) и да се изтегли от Крим ".

Ако Западът не може да одобри нашите условия за помирение, тогава ние ще го принудим да ги одобри. Шолц би трябвало да е наясно с това. Ако ни принудите да използваме нуклеарно оръжие, просто няма да имаме различен избор, закани се още водачът на " Родина ".

Behind all of these nuclear threats and claims that America wouldn`t help Europe if Russia decides to nuke it, there`s underlying panic about Russia being economically unprepared to keep waging this war. Watch:
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР