Лидерът на руската автономна южна република Чечения Разман Кадиров заяви,

...
Лидерът на руската автономна южна република Чечения Разман Кадиров заяви,
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: Водим война в Украйна

Лидерът на съветската самостоятелна южна република Чечения Разман Кадиров съобщи, че в Украйна се води война, съобщи нюзру.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5855
Базираната в Израел медия разяснява, че ръководителят се е отклонил от формалната дефиниция на нашествието на Москва като " специфична интервенция по демилитаризация и денацификация на Украйна ".

" Войната ще продължи, до момента в който не вдигнат глобите (наложени от Европейския съюз, Съединени американски щати и други страни на съветски физически и юридически лица поради експанзията на Москва) и не получим извинения (за въведжането на ограниченията) ", сподели още Кадиров.

По думите на чеченския водач: Ние водим война в името на положителното. Да се води война е наслаждение и ние получаваме това наслаждение.

" Както споделя президентът на нашата страна Владимир Путин, ние ще умрем като мъченици, а те (украинците) ще пукнат ", съобщи още водачът на кавказката република.

Кадиров обърна внимаване и върху своите сънародници, биещи се на страната на Киев. Той ги прикани да разкрият местонахождението си. " Аз ще изпратя моите момчета, които ще се разправят с вас ", безапелационен бе той.

По данни на Би Би Си чеченците в Украйна са формирали през 2014 година два батальона. " Тези подразделения  взеха присъединяване в боевете против проруските отцепници в Донецка и Луганска области. В рамките на основания на 27 февруари тази година от украинския президент Володимир Зеленски Чуждестранен легион също има чеченци. Точният им брой обаче мъчно може да бъде открит ", добави английската медийна корпорация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР