Лидерът на ПЕС Сергей Станишев говори в студиото на Плюс

...
Лидерът на ПЕС Сергей Станишев говори в студиото на Плюс
Коментари Харесай

Станишев: Няма смисиъл от вътрешни битки в партиите. БСП може да спечели всички избори, ако се обедини

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев приказва в студиото на " Плюс -минус " по Нова тв за левицата и Европа. 

" Вотът на съмнение е директна работа на опозицията, значимо е да се оферират и различни работещи решения. Има управническа рецесия поради Перник, правилно е. Но хората и в Перник и отвън страната чакат работещите решения рецесията да бъде овладяна и по-ефективно да се ръководи водния запас. 

И трите избора можеше да бъдат извоювани. Много мъчно е да критикуваш ръководещите. Сега е времето за подготовка за президентските и парламентарните избори. 

Партията би трябвало да се консолидира. Твърде доста сила се хаби във вътрешни войни. Вътрешната единодушие на една партия се задава като звук от ръководстото. Няма структурирана съпротива в Българска социалистическа партия, а хора с сериозно мнение, разнообразни отзиви, това е капацитет и мощ за Българска социалистическа партия. А не всеки да бъде демонизиран. 

На конгреса би трябвало да има по-ясна политика и увещание на обществото, че можем да сме по-добри от ГЕРБ. Винаги е имало опция да се завоюват изборите. ГЕРБ имаха доста рецесии, само че печелиха. Българска социалистическа партия би трябвало да излезе консолидирана, а не разединена от този развой.

Готви се един апаратен развой, който ще сътвори разделяне. Това не трябва да се позволява. Трябва да се появят хора, които да заявят ясни позиции. Не е късно да се изчистят всички механизми, има отхвърляни оферти, това не е нужно. Очаквам нови номинации за претенденти. Трябва да има спор, конфликт на хрумвания.

Ако Българска социалистическа партия стане членска маса и водач, ще станем алтерантива на ГЕРБ. Ние не желаеме това. За това има народен съвет на Българска социалистическа партия. Има вътрешни механизми за корекция по този метод. ", изясни водачът на европейските социалисти. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ас (преди 3 секунди) Рейтинг: 26465 | Одобрение: 9960 да и това от остата на главния разделител в бсп. но нали знаете каквотто каже боико серГей повтаря. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР