Лидерът на партия Воля Веселин Марешки заяви в ефира на

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки заяви в ефира на
Коментари Харесай

Марешки: Ние сме единствената алтернатива на всяко едно управление

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки съобщи в ефира на " Нова телевизия ", че са единствената опция на настоящето ръководство.

" Вчера на летището срещнахме един член на младежкото Българска социалистическа партия, който сподели - " молете се нашите да не дойдат на власт, тъй като са доста огладнели ". Как тогава тази партия може да е опция на актуалното държавно управление. Не можем да допуснем да върнем на власт тези, които преди три години са ги изгонили хората. Ние сме единствената атернатива освен на настоящето, ами и на всяко едно ръководство. Само ние до момента не сме били на власт. Ще бъдем единствената партия, която в края на мандата няма да бъде свързвана с корупция, с приватизация, с грабене на българския народ ", разяснява Марешки.

Той съобщи, че Димитър Главчев не е трябвало да си подава оставката. " Това е мотив, за който не си струваше да си подаваш оставката. Има хора в Народното събрание, които нямат съвест, а не си подават оставката. Визирам Иво Христов, който мъчно мога да нарека сътрудник. Ако бях споделил аз това, че 80 % от българите са дебили, щяхте да ме разкъсате, Българска социалистическа партия щяха да ми желаят оставката от заран до вечер, а тъй като е другарче, не го вършат. Сега ще питаме всички хора дали се усещат дебили. Ви езнаехте ли го Иво Христов преди два месеца ", сподели още Марешки и съобщи изрично, че " Воля " в никакъв случай няма да се сплоти с ГЕРБ, защото е млада и самостоятелна партия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР