Лидерът на партия Воля Веселин Марешки обяви, че политическата формация

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки обяви, че политическата формация
Коментари Харесай

Марешки иска референдум за излизане на България от НАТО

Лидерът на партия „ Воля ” Веселин Марешки разгласи, че политическата групировка ще стартира лансиране на концепцията за референдум за излизането на България от НАТО, заяви БНР.

„ Това ще бъде една от огромните ни начинания в акцията за европейските избори. Ние считаме, че НАТО на процедура нищо не ни дава, а ни ограбва ”, съобщи Марешки. По думите му сега се говорело за няколко милиарда и за една безсмислена купчина желязо, от която „ българският народ нищо няма да види ”.

„ Ако НАТО желае да бъде наш сътрудник, те спокойно могат да ни подарят няколко самолета, а не последните български пари от най-бедната страна в Европа да ги изсмучат и на процедура да хвърлят народа в още по-голяма беднотия ”, сподели той.

Според него Европа е ограбила българския народ. По думите му Европа ни е забранила да изградим нова АЕЦ, както и да участваме в „ Южен поток ”.

„ Нас вместо да ни създадат мост към Русия и Изтока ни вършат бариера към тях ”, счита Марешки.

Той съобщи също, че съгласно него Европейски Съюз повече наподобява на Съветския съюз – „ с един феодал от горната страна, някакъв деспот и изпод послушни републики, послушни жители ”.

Веселин Марешки взе участие в среща на десни политически водачи, чийто хазаин беше водачът на Френския народен фронт Марин Льо Пен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР