Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки написа отворено писмо до

...
Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки написа отворено писмо до
Коментари Харесай

Марешки с отворено писмо до Борисов, призова го да озапти Каракачанов

Лидерът на партия "Воля " Веселин Марешки написа отворено писмо до премиера Бойко Борисов.

В него той приканва министър-председателя да укроти дейностите на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка препоръчаната от него идея за ромите. Публикуваме писмото без редакторска интервенция "

"Уважаеми господин Борисов,

Предложената от министър Каракачанов идея за ромите на процедура е идея за спомагателна циганизация на България. Призоваваме Ви да укротите дейностите на дребния Ви съдружен сътрудник, които водят само до нагнетяване на напрежение и гневно опълчване в обществото. Ромите няма да бъдат нито интегрирани, нито да им се решат проблемите посредством въвеждане на нови и нови привилегии за тях, каквото ни предлага Каракачанов. Нима другите български жители не биха желали безвъзмездни къщи и земя, белким другите майки не желаят безвъзмездни детски градини и за техните деца?! Абсурдно е да се мисли, че посредством такива ограничения ще се реализиран някакви положителни резултати.

Смятаме, че единствено Вие можете да спрете това безумство, да отхвърлите „ документа “ и да разпоредите да се възнамеряват съответни ограничения по тематиката.

Вместо да се пишат на коляно безплодни партийни концепции с предизборна цел, ние от ВОЛЯ считаме, че страната би трябвало да поеме водещата роля в този развой и да не го преотстъпва на неправителствения бранш или на която и да е партия. Да се изследва сполучливият опит на страни като Испания и да се приложат към този момент потвърдени във времето ефикасни ограничения.

Ако въпреки всичко се одобри „ концепцията на Каракачанов “ за още привилегии на част от българските жители, единствено и единствено Вътрешна македонска революционна организация да си набави спомагателни цигански гласове за идващите избори, което на процедура ще взриви българското общество, ние ще обсъдим всички вероятни законови способи за отпор на сходни безумни и в ущърб на народа хрумвания, в това число и бойкотиране на работата на Народното събрание.

Още при започване на мандата Ви предупредихме, че ще би трябвало изкъсо да държите този министър, тъй като с дейностите си може да завлачи на дъното освен ръководещата коалиция, само че и България. (Факт е загробването на екскоалиционния му сътрудник Николай Бареков, факт е загробването на сегашните му съдружни сътрудници, предупреждавахме ви, че идващия може да сте Вие!) Докато народът се кара по интернет форумите, поради подхвърлената му идея за циганизация, медиите ни затрупват с информация за далавери на Вътрешна македонска революционна организация, близки другари и съратници на водача им Каракачанов: да вземем за пример продажбата на български паспорти от близкия му шеф на ДАБЧ, продажбата на безценица на вкусен парцел край морето от непосредствен до него регионален шеф на непосредствен до него общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация. Списъкът не стопира да нараства. Всеки ден има някакъв скандал към тези хора.

Моля, озаптете този човек! Не позволявайте на хора като Каракачанов да загробват България! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР