Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов призова за сваляне на

...
Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов призова за сваляне на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов призова за сваляне на Борисов 3

Лидерът на партия "Възраждане " Костадин Костадинов прикани за събаряне на държавното управление.

"България е територия с колониален статут, а държавното управление води страната към крах. Затова, колкото по-бързо бъде свалено, толкоз по-добре за страната ", съобщи Костадинов в Стара Загора след извършения в града Национален конгрес на партията.

"Основната цел на партия "Възраждане “ е на идващите избори да влезе в Народното събрание и да взе участие в законодателната власт. Затова в границите на 3-годишния мандат на управлението ѝ би трябвало да сътвори мрежа от структури в страната във всички регионални центрове и най-малко в 50 на 100 от общините. Костадин Костадинов – ръководител на партията дефинира политиката на кабинета "Борисов 3 “ като пагубна:

"Това ръководство води България към крах, а най-хубавата оценка за качеството на това ръководство дава Националният статистически институт. Осем години, откогато ръководи актуалният режим, към половин милион души или са напуснали страната, или са напуснали този свят изобщо ".

Според Костадинов ГЕРБ и патриотите са затрили 100 села от картата на България, като са затворили учебните заведения им, до момента в който Сърбия и Македония поддържали учебни заведения с един възпитаник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР