Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов определи кандидата за служебен

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов определи кандидата за служебен
Коментари Харесай

Благодарение на ПП-ДБ страната ще има служебен кабинет на ГЕРБ, смята Костадинов

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов дефинира претендента за длъжностен министър председател Димитър Главчев като " ярка политическа фигура ". По думите му с помощта на ПП-ДБ страната ще има длъжностен кабинет на ГЕРБ.

" ПП-ДБ се пробват да дадат безусловно на тепсия, авансово да дадат успеха на ГЕРБ. Нещо, което ние от " Възраждане " не утвърждаваме, несъмнено. Вижте хората, които се назначават като служебни министър-председатели са планувани от законодателите преди 33 години, когато е призната сегашната Конституция на България с всичките ѝ ремонти по-късно. Те са планувани като надпартийни фигури, фигури, които да могат да уталожат напрежението и даже да имат политически колорит в назначението, този колорит да бъде оптимално дистанциран от изборния развой ", съобщи Костадинов.

Според него Политическа партия са застрашени от заличаване, в случай че се явят взаимно с " Демократична България " на евроизборите.

" Пълна асимилация, за какво? Ами тъй като в Демократична България могат да създадат доста бързо, и са доказвали, че могат да го вършат, организация за преференциално гласоподаване. И поради очертаващите се два мандата на ПП-ДБ на тези избори е прекомерно евентуално и двата мандата да бъдат на Демократична България, а не на Политическа партия ", сподели още Костадинов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР