Лидерът на партия МЕЧ, Радостин Василев, призова за създаване на

...
Лидерът на партия МЕЧ, Радостин Василев, призова за създаване на
Коментари Харесай

Радостин Василев поиска МВР

Лидерът на партия МЕЧ , Радостин Василев, прикани за основаване на болшинство против Борисов и Пеевски. Целта е да се сътвори Министерство на справедливостта , което да сплоти всички силови структури и да обезпечи ред в страната . Василев разгласи, че ще предложи това на ПП-ДБ и на партията, която получи третия мандат . Той добави, че би поел отговорността да стане вътрешен министър .

Според данни от ЦИК на база 99.71% обработени протоколи, МЕЧ печели 4.59% от гласовете (111 615 гласа), което им обезпечава място в 51-вото Народно заседание .

Василев акцентира, че МЕЧ е позиционирана против корупцията . Той благодари на всички гласоподаватели и съобщи, че партията ще покаже ново лице , което да дава отговор на полезностите морал, единение и чест . Василев разгласи желанието си за образуване на анти-ГЕРБ и Движение за права и свободи болшинство с 140-150 депутати. Според него отговорността на ПП-ДБ е да поканят всички, които желаят коалиция против Борисов и Пеевски. Той добави, че това болшинство ще бъде подкрепено с антикорупционни закони .

БОЕЦ: Не признаваме резултатите от купените избори! Утре излизаме на митинг!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР