Лидерът на партия КОД д-р Петър Москов коментира в ефира

...
Лидерът на партия КОД д-р Петър Москов коментира в ефира
Коментари Харесай

Петър Москов, КОД: Поведението на Радев е да направи България ничия земя в огромния геополитически конфликт

Лидерът на партия КОД доктор Петър Москов разяснява в ефира на Българска национална телевизия изборите, замразените приходи, както и огромния спор за изпращането на оръжия за Украйна.

" Нека по този начин наречените огромни политически партии и " невероятни " други възможности да поемат отговорност за програмираното безвреме, в което живеем ", съобщи той. " Левицата като главния притежател на съветския народен интерес в България води до социализъм във вътрешноикономически проект и до изолираност във външнополитически проект. На тези избори всеки един би трябвало да каже подготвен ли е да приключи това. Ние в КОД споделяме, че това е наложително. Какво правихме 30 години, с цел да се върнем още веднъж в тази обстановка? И тези, които са, да кажем, проруски, да кажем, националистически - всичките са в един хор. Тъкмо с желанието си да има мир продава на Полша оръжието, което по този начин или другояче доближава до Украйна. На кой продава, на кой няма да продава - тази позиция на България е унизителна ", уточни доктор Москов.

Никой не е търсил и не търси главно българското оръжие, добави той. " Има кой да даде оръжие на Украйна. В един глас трябваше да изразим българска национална позиция, която да уточни кой е агресорът. Да каже, че ние сме на страната на жертвата. Аз като човек не мога да схвана позицията, в която ти не си на страната на нападнатия, не си на страната на жертвата, не си на страната на този, който нападна, убива. "

Лидерът на КОД уточни още, че " би трябвало да е ясно, че в случай че си ничия земя във време на голям геополитически спор, ничията земя става полигон, ничията земя е място, където се води война, където хората биват избивани, където естественият живот не се състои. Поведението на Радев е да направи България идната ничия земя, във втори голям геополитически спор. Аз не желая България да е идната Украйна и по тази причина споделям че, оставката на Радев е наложителна ".

На въпрос какво е КОД доктор Петър Москов разяснява: " В хода на цялата тази акция ние видяхме по какъв начин хората припознават КОД като дясна платформа, върху която да се даде опция на свободните десни хора да се съберат и да кажат: би трябвало да има такова място от политически последователи, някогашни, на ГЕРБ, на Съюз на демократичните сили, на ДСБ, на хора от Вътрешна македонска революционна организация, които са дясно мислещи, които споделят: да ще подкрепим началото на реализацията, тъй като имаме ясни цели, ясни правила. "

" Колко пари би трябвало да раздава страната от нашите налози наляво и надясно? Това са 33% от приходите на почтените производители, търговци, които са възнамерявали с тях разгръщане на вложенията. Лъжата стартира от описа: ще ви вдигнем приходите, с решения на партиен конгрес. Това беше толкоз цинично, изключително към възрастните хора. Когато някой на партийно заседание ви дава обещание, че ще ви вдигне приходи с измислени пари, а не с нараснало произвеждане, резултатът е, че това същото малко произвеждане в магазина става по-скъпо и непостижимо за всички. Това е социалистическата неистина ", изясни водачът на КОД и добави: " КОД е преустановяване на левите стопански политики. Край на подкрепяне на избрани бизнеси с нашите налози. Смисленият бизнес работи и печели. Моите налози би трябвало да отидат в болничното заведение, в учебното заведение и за оборудването на служителя на реда, с цел да бъдем сигурни на улицата. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР