Лидерът на партия Български възход“ отправи послание към останалите политически

...
Лидерът на партия Български възход“ отправи послание към останалите политически
Коментари Харесай

Стефан Янев към политиците: Да се вземем в ръце и в спешен порядък да сътворим правителство и бюджет

Лидерът на партия „ Български напредък “ насочи обръщение към останалите политически партии и техните водачи за сформиране на държавно управление, бюджет и проект. По думите му, в случай че това не се случи народът и личните ни деца „ ще ни пратят там, където ни е мястото – на бунището на историята “.

Янев акцентира, че седмица след края на изборния ден следи нарцистични „ политици “ и самовлюбени „ държавници “.

„ Не просто не са на равнището на българския гласоподавател, не просто не са на равнището на европейската и международна политическа класа, те са просто са „ изгубени в превода “! БЕЗ НИВО! “, написа Янев в своя Facebook профил.

Чрез обществената мрежа водачът на „ Български напредък “ натъртва на възходящия боен конфлист, който по думите му ескалира и е на прага на публична война сред Украйна и Русия. „ Да се занимаваш с рейтинги и мерене на Его е закононарушение към републиката “, написа още Янев.

Към своя коментар Янев ползва и линк с вест от вчерашната среща на Владимир Путин със Съвета по сигурност. Преди началото съветският президент съобщи, че е има информация за планувани терористични актове против „ Турски поток “. Путин предизвести Киев, че в случай че украинските управляващи продължат да се пробват да правят „ терористични актове “ на територията на Руската федерация, отговорът ще е „ недопечен “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР