Лидерът на партия Атака Волен Сидеров, срещу когото има внесен

...
Лидерът на партия Атака Волен Сидеров, срещу когото има внесен
Коментари Харесай

Волен пак се изцепи: Поиска да си направи селфи с прокурор в съда

Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров, против който има импортиран обвинителен акт за няколко закононарушения, се яви за разпоредително съвещание в Софийския областен съд. 

Делото, на което през днешния ден бе даден ход, е за няколко закононарушения, измежду които и нахлуването в постройката на Нова тв през 2022 година, нарушение на публичния ред и непристойни дейности. Първото постоянно съвещание по процеса е планувано за края на януари 2024 година, оповестиха за Dir.bg от съда. 

На 15 март предходната година Сидеров пренебрегва защитата на входа на малкия екран и без позволения дружно със брачната половинка му Деница Гаджева и репортерски екип на партийната телевизия " Алфа " влязоха в постройката на Нова тв. 

В съда през днешния ден партийният водач пристигна с юриста си Мирослав Христов и съпартиеца си и някогашен народен представител Павел Шопов. 

Заседанието не протече без типичните за Сидеров прояви. В залата той изиска да си направи фотография с прокурора и извади телефона си. Прокурорът изрично отхвърли и породи спор. При започване на съвещанието ръководителят на " Атака " продължи да снима и се наложи съдията да му изясни правилника. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР