Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров изрази в позиция до

...
Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров изрази в позиция до
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Габриела Козарева е назначена по мое предложение, съгласувано с Борисов

Лидерът на партия „ Атака “ Волен Сидеров изрази в позиция до медиите мнението си за назначението на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията. До него се стигна след срутва на Търговския указател и оставката на Зорница Даскалова.

Ето какво декларира Сидеров:

„ Във връзка с интригите около назначението на Габриела Козарева за шеф на Агенцията по вписванията декларирам следното:

Подкрепям нейната кандидатура. Козарева е потвърден експерт, не е партиен деятел на никоя партия. Държавната администрация има остра потребност от такива фрагменти.

По мое предложение, в съгласие с премиера Бойко Борисов, бе назначена, по този начин както по предложение на Валери Симеонов беше назначен ген. Кирил Войнов за краткотрайно изпълняващ функционалностите на ръководител на Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН).

Премиерът Бойко Борисов се преценява с съдружните оферти и постоянно търси баланс в тях.

В случая „ Козарева” няма никакви учредения за обструкции, в случай че някой политик, общественик или член на държавното управление се опасява, че от Агенцията по вписванията могат да станат ясни данни за негово присъединяване във компании и спор на ползи. Но това е негов проблем и не е мотив за съдружни интриги. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР