Лидерът на партия „Атака и парламентарната група на Обединени патриоти

...
Лидерът на партия „Атака и парламентарната група на Обединени патриоти
Коментари Харесай

Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха "да"

Лидерът на партия „ Атака " и парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров се ожени за приятелката си Деница Гаджева, от която двамата имат и наследник.

Венчавката се състоя в столичния храм " Св. Св. Кирил и Методий " и събра десетки другари на двойка.

Синът им - 2-годишният Волен, ги чакаше пред храма, облечен в черен костюм. Неговият кръстник - Димитър Савов, кумува на новото семейство.

След церемонията двамата влюбени се снимаха с гостите си пред църквата. А водачът на " Атака " даде малко изявление за медиите. " Ще сдобря политическите съперници, тъй като сватбата е ден за наслада. Днес считам да бъде денят за оправяне на връзките в обединението ", съобщи Сидеров, представен от „ Нова телевизия ".

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български реализатори, ще забавляват гостите.

Сред гостите в храма бяха министърът на стопанската система Емил Караниколов и на туризма Николина Ангелкова, някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров, както и най-близките сподвижници на Волен Сидеров - Десислав Чуколов, Павел Шопов, зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев, регионалният шеф на София Илиан Тодоров.

Сидеров и Гаджева са дружно от 2011 година, когато тя е млада депутатка от " Атака ". През 2015 година се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият татко разгласи, че ще се ожени за Гаджева. Това е трети брак за Сидеров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР