Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска оставката

...
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска оставката
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Пагубното за България правителство е изхарчило 9 млрд. за 9 дни. Оставка

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова изиска оставката на " пагубното за България държавно управление " от парламентарната естрада, което по думите ѝ, е изхарчило 9 милиарда за 9 дни.

Според Атанасова е срамно, че ръководещата коалиция не е вкарала значими за разглеждане точки в дневния ред, като изпращането на военна помощ на Украйна, както и че депутатите са си дали своят вот 10-дневна великденска почивка.

" Все още нямаме ограничения за битка с рецесиите - инфлацията, цените - няма даже хрумвания в ръководещото болшинство. През тази парламентарна сесия вие се занимавахте само с кадруване и партийно преодоляване на браншове и цели сфери на въздействие.

Изчегъртахте " Булгаргаз ", декапитализирахте българските енергийни сдружения, вдигнахте цената на газа и към момента нямате концепция какво ще вършиме с цената на тока. Анализирахте, анализирахте, анализирахте - толкоз доста разбори, че най-после подписахте меморандум за 1 милиард с офшорка.

Намесихте американското и английското посолство и те ви нарекоха лъжци - съответно финансовия министър Асен Василев. Изхарчихте 9 милиарда за 9 дни. Тази седмица през вашето прелестно ръководство България доближи финансово дъно.

Всеки понеделник теглихте задължения - външни и вътрешни " разгласи Десислава Атанасова. The Gorgeous Praha Copy video url Play / Pause Mute / Unmute Report a problem Language Mox Player ADVERTISEMENT

Сред " другите триумфи " на ръководещата коалиция Атанасова включое и противозаконният арест на водача на опозицията Бойко Борисов - провокирал, по думите на Атанасова, еуфория в началника на кабинета на премиера Петков Лена Бориславова.

" Вече не сте първа политическа мощ, макар че единствено преди дни станахте партия ", обърна се водачът на групата на ГЕРБ към " Продължаваме промяната ". Според Атанасова е станало ясно, че обединението е срещу финансовата непоклатимост, срещу прокуратурата, българските институции и Конституцията.

" Само не разбрахме защо сте " за ", какъв е дневният ви ред и управническа стратегия и докога ще се гаврите с българското общество. На всички вас поисквам в тези светли дни да мислите, да се смирите и откакто си починете да се върнете тук с единственото вярно решение - оставка на това пагубно за България държавно управление.

Весели празници на всички сътрудници! ", приключи декларацията си Десислава Атанасова. Депутатът от Политическа партия Искрен Митев се опита да отговори на обвиняванията на Атанасова, само че небрежно беше скастрен от Лъчезар Иванов " Мозъка " от ГЕРБ и председателстващия Народното събрание Мирослав Иванов, че съгласно правилника няма такова право.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР