Лидерът на опозицията в българския футбол Димитър Бербатов и екипът

...
Лидерът на опозицията в българския футбол Димитър Бербатов и екипът
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов с нова атака към БФС: Не лъжете, а върнет...

Лидерът на опозицията в българския футбол Димитър Бербатов и екипът му приканиха БФС да върне отлъчените клубове. Реакцията идва след решението на Софийския градски съд от преди дни.

" Съдът споделя в прав текст: Клубовете, явили се и взели участие в конгреса на 18.03.2022 година, са възприели " кардинално вярната позиция за неуважение на решението на ИК от 01.03.2022 година "! Това ни навежда на мисълта, че управлението на БФС съзнателно не връща изключените клубове, с цел да не могат да гласоподават на предстоящ конгрес на БФС, по презумпцията, че ще гласоподават срещу настоящето управление. 

Именно с оглед направените констатации от съда в решението, обявихме, че Изпълнителният комитет на БФС би трябвало неотложно да възвърне членските права на непозволено изключените 62 клуба за присъединяване им в изцяло законно свикания и неизменен конгрес на БФС на 18 март 2022 година ", прибавят от опозицията.

На 23 март футболният съюз взе ограничения против клубовете, взели участие в конгреса пет дни по-рано. Той беше призован и анулиран от изпълнителния комитет на БФС, само че все пак десетки клубове се събраха, участваха и избраха Бербатов за президент.

Сега съдът разгласи решенията от конгреса за невалидни, само че и разгласи, че конгресът е бил анулиран непозволено.

В позицията си Бербатов и съидейниците му още веднъж слагат въпросите си към Борислав Михайлов, свързани с новогодишното тържество с определяния като глава на тотомафията Дан Тан в Сингапур.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР