Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в студиото на Плюс

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в студиото на Плюс
Коментари Харесай

Валери Симеонов към водещ: Утре ще ви сложа един тюрбан и ще подам сигнал, че сте сериен убиец

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разяснява в студиото на " Плюс минус " по " Нова телевизия " сигнала, по който прокуратурата разгласи, че ще го проверява за парцели на телевизия " СКАТ ".

" Сградата е благосъстоятелност на СКАТ ООд - компания, която е основана при започване на 90-те гозини. Занимамвам се с това от 1992 година - без мутри, без приватизационни фондове и помощ от никого. Сега покриваме огромна част от България с висококачествена оптика и интернет, давам работа на 300-400 индивида. Това е най-губещата договорка в цялата история на СКАТ ООД. Направихме я тъй като тогава малкия екран се разполагаше в един личен парцел, платен от частни лица, на два етажа, на същия този парцел със земята под нея. Тогава малкия екран се задъхваше, тъй като тя се разширяваше, както ви споделих, защото има и техници, има и инженери, има и водещи, имаше и стратегия. Трябваше да се обезпечи шир за малкия екран. Поради тази причина поискахме от общината да закупим земята към нашата постройка и към нашата земя. Данните от прессъобщението на Прокуратурата не отговорат на истината. Те повтарят едни клюки. Неприятен факт е, че прокуратурата получава един сигнал и незабавно го популяризира до медиите. Няма неприятно, инспекция дано да се направи. Аз съм безусловно спокоен, дори леко ме развеселява това ", сподели той.

В този миг Симеонов се обърна към един от ко-водещите на предаването Владимир Сиркаров и му сподели: " Това е все едно да пусна един сигнал до прокуратурата, че вие сте сериен палач. Като ви нахлупя един тюрбан на главата можете да минете дори и за джихадист ", на което Сиркаров отвърна: " Разкрихте ни, недейте, апелирам ".

" И на другия ден прокуратурата ще пусне сигнал до медиите с вашето име, че ви ревизират за сериен уиец. Все отново това е компрометиращо. Не трябваше да се пускат тези сигнали без да бъдат тествани ", изясни Симеонов.

" Да се върнем към съответната договорка и за какво е толкоз губеща: Тогава в качеството си на ръководител на Общинския съвет ние използвахме правото си на съсобственици, с цел да закупим прилежащата част от имота, която не е огромна и не е тази, която я пишат. Тя е много по-малка от размера, който пишат. И с цел да няма упреци, защото през целия си живот аз работя за едно име - не за пари, не за власт, а за име, с цел да няма след това приказки по мой адрес и да ми ядат кокалите, персонално аз настоях пред заместител кмета и пред кмета, който е в този момент, цената да бъде над пазарната. Аз закупих този съседен имот трева, земя, на цена на каквато в този момент един квадратен метър се продава. На СКАТ й закупих един квадратен метър на цена към 800 евро. Това е една процедура, която се точеше пет години. Дори при гласуването й аз излязох от залата дружно с моите съпартийци, с цел да не гласуваме за това. Къде тогава е злоупотребата и спор на ползи ", попита той.

" Знаете ли по какъв начин се прави една продажба на съсобственост? На година се вършат по над 1000. Общината се отърва от дребни части, на които е съсобственик. Земята беше купена три пъти над пазарната цена. След време ни трямнааха средства и предложих да върна земята на общината и да ми върнат 1 милион лв., само че те ми отхвърлиха.

Колкото за Златоград - това, че има противозаконни обекти, басейни и какво ли не - няма грам истина. Чакам прокуратурата да си свърши работата и по-късно да го хвана този за врата дето е пуснал сигнала и да го осъдя както би трябвало. Ще се разбере кой е. В известието написа, че е сигнал. Не написа, че са се самосезирали по лъжливата клеветническа публикация на вестник " Галерия ". За тези неистини, че има противозаконни постройки телевизия СКАТ, аз към този момент осъждам едно доста огромно издание за доста хубави пари. А като се хване моята адвокатска фирма да съди няко, го осъжда. За ваша информаци - " Уикенд " за към 40 000 лв. е наказан за клюка, Николай Бареков е наказан за по-малко пари, имам и други малките екрани и медии наказани ", разяснява още Симеонов. 

" За трите парцела на министър не споделям име, тъй като ще е по-интересно за вашите сътрудници. То, че е ясно, е ясно. Но в края на краищата малко се пресоли манджата на цялата тази тематика " апартаментгейт ". Цялото медийно войнство прекомерно се насочи да удря върху показаните жертви. Без да се провеярават покупко-продажбите, одобряват се като даденост, като факт. Точно затова не споделям имената, с цел да мога да подтиквам хората от медиите да ревизират имената. Аз ги знам и съм ревизирал 100 пъти. Дотук нещо да съм споделил пред медиите и да не е отговаряло на истината? Оказа ли се, че министъра има три жилището? Оказа ли се, че единият апартамент е платен на 220 евро на квадрат? Оказа ли се, че има къща в Драгалевци? Оказа ли се, че има парцел в Бистрица? Аз не съм следовател. Сигнал е подаден. Нека се разбере чий е този парцел и къде в действителност този министър водача от НСО го е карал - дали там или на жилището на който през днешния ден е споделил, че живее. Да открият дали госпожа Ангелкова живее там или е ходила на посетители там. Нямам персонална омраза с госпожа Ангелкова ", разяснява още той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР