Лидерът на националния отбор на България по баскетбол за мъже

...
Лидерът на националния отбор на България по баскетбол за мъже
Коментари Харесай

Александър Везенков се присъедини към лагера на националите в Ботевград

Лидерът на националния тим на България по баскетбол за мъже Александър Везенков се причисли към подготовката на отбора в Ботевград преди последния дуел от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година в неделя против Португалия.

Везенков, който нощес игра за клубния си отбор Олимпиакос против Валенсия в Испания в дуел от Евролигата, дойде по-рано през днешния ден в България и довечера тренира с останалите национали. България се нуждае от победа с над 10 точки против Португалия, с цел да завоюва първото място в група F и да се класира за същинския стадий на евроквалификациите.

Почти половината от билетите за срещата в " Арена Ботевград ", която ще одобри решителната борба в неделя, към този момент са продадени, оповестиха домакините от Балкан (Ботевград). Билети се продават на касите на оборудването още от петък.

От клуба-домакин насочиха зов към всички баскетболни почитатели от града, че заради изключителния интерес към мача и предстоящото съществено наличие на почитатели от цялата страна, е целесъобразно всички фенове от Ботевград да не употребяват колите си за напредване до залата без наложителна причина.

С цел понижаване риска от скупчване на прекомерно доста фенове пред касите в " Арена Ботевград ", домакините поучават всички искащи да закупят авансово своите билети, както и да заемат местата си най-малко половин час преди началото на срещата. Касите в неделния ден ще бъдат отворени в 10.00 часа сутринта.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР