Лидерът на Лудогорец (Рз) и капитан на националния отбор Кирил

...
Лидерът на Лудогорец (Рз) и капитан на националния отбор Кирил
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Отборът може още по-добре

Лидерът на Лудогорец (Рз) и капитан на националния тим Кирил Десподов се отличи с гол и асистенция при убедителната победа на отбора с 5:1 над Астана (Казахстан). Той назова днешното показване извънредно мощен мач, разкри упованията си от идните две плейофни срещи с Аякс (Амстердам). Накрая обаче отхвърли да разяснява бъдещето си, макар се единствено преди четири дни си пожела трансфер още това лято.

" Доста добра победа за нас през днешния ден. Мисля, че изиграхме извънредно мощен мач. Започнахме с красиви офанзиви, със обстановки за гол, успяхме да осъществяваме рано попадение. ОК, те го върнаха до края на първата част, само че съм щастлив, че започнахме стремително и втората част. Търсихме обстановки и с удари от надалеч. Получиха се нещата. Мисля, че през днешния ден направихме един много мощен мач ".

" В първия мач с Астана въздействие оказа и терена, обикновено е. Те са много мощен хазаин, само че през днешния ден желаехме повече успеха. Стараехме се да държим повече топката и като цяло имахме повече предпочитание от тях да продължим напред ", изясни своята позиция за днешния резултат роденият в Кресна бързак. Лудогорец трябваше да компенсира закъснение от 1:2 преди девет дни, само че този пасив беше бързо премахнат при започване на втората част.

" Аз мисля, че тимът може още доста повече. Много значимо е да сме крепко стъпили на земята, да не мислим, че сме създали нещо феноменално. Другата седмица ни чака Аякс, който е извънредно добър тим, играят динамичен, бърз футбол с извънредно качествени футболисти. Това са най-хубавите мачове и ние можем да извлечем единствено позитиви от това нещо. Този дуел с Аякс може да ни донесе единствено положителни страсти, хубави моменти. А дали Лудогорец ще бъде без Кирил Десподов, това няма да го разясня по малкия екран ", приключи крилото на първенците, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР