Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин описа плана на премиера

...
Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин описа плана на премиера
Коментари Харесай

Корбин: Борис Джонсън иска Тръмп споразумение за Брекзит

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин разказа проекта на премиера Борис Джонсън за преустановяване на участието на Обединеното кралство в Европейски Съюз като " Тръмп съглашение за Брекзит ", оповестяват английски медии.

По време на спор в Камарата на общините опозиционният водач също назова новото предложение на Джонсън за договорка с Брюксел " предъвкана " версия на остарели оферти, които са отхвърлени от депутатите.
 Наредили на консерваторите да назовават Европейски Съюз
Наредили на консерваторите да назовават Европейски Съюз " вманиачен ", в случай че не се съобрази с Джонсън за Брекзит

Ще се опитат да обвинят Европейски Съюз, в случай че не може да бъде реализирана договорка

" Настоящите оферти ще навредят на цялата стопанска система на Англия, изключително на Северна Ирландия, слагат Белфасткото съглашение под риск ", нападна Корбин проекта на Джонсън.

" Вместо да гради консенсус в Европейски Съюз, той излезе с оферти, които той знае, че няма да бъдат признати в Брюксел или Уестминстър ", предизвести лейбъристът.

Тези проекти са по-лоши от на Тереза Мей , уверен Корбин. Според него всички бизнес организации и синдикати желаят Англия да остане в митническия съюз.
 Юнкер пред Джонсън: Има някои проблеми в проекта ти за Брекзит
Юнкер пред Джонсън: Има някои проблеми в проекта ти за Брекзит

Планът на премиера съдържа " някои проблематични точки "

Планът на Джонсън води до намаляване отбраната на човешките права . Ще докара до Тръмп Брекзит, сигнализира Корбин.

Корбин попита премиера дали ще съблюдава закона , отбелязвайки, че би трябвало да изиска отсрочване на Брекзит. Плановете на Джонсън не са съществени и не работят, има вяра лейбъристът и предизвести, че няма да бъдат признати от Европейски Съюз, от английския парламент и даже от Англия.

Джонсън съобщи, че държавното управление е посочило " огромна еластичност " в интерес реализиране на съглашение с " нашите европейски другари ".
 Борис Джонсън изпрати на Юнкер проекта си за Брекзит
Борис Джонсън изпрати на Юнкер проекта си за Брекзит

" Даунинг стрийт " разгласява проекта за Брекзит с опция на защитния механизъм

Ако Европейски Съюз не покаже еластичност, Англия ще би трябвало да напусне Европейски Съюз на 31 октомври без съглашение . Това ще бъде " държавнически неуспех " на всички страни, счита министър председателят.

Джонсън прикани депутатите да се " обединят в името на националния интерес ". Министър-председателят желае да се концентрира върху вътрешните цели, в това число инфраструктурата, образованието и опазването на здравето.

Премиерът изрази разочарованието си от тона на Кобрин.
 „ Две граници за четири години”: Какво предлага Джонсън за Брекзит?
„ Две граници за четири години ”: Какво предлага Джонсън за Брекзит?

" Гардиън " показва новото предложение на премиера на Англия Борис Джонсън за Брекзит, което се чака през днешния ден да бъде публично изложено

Вчера министър председателят на Англия Борис Джонсън организира телефонен диалог с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, откакто изпрати писмо на Брюксел, в което излага предлагането си за подмяна на защитния механизъм за Ирландия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР