Лидерът на левицата направи това в декларация за приоритетите на

...
Лидерът на левицата направи това в декларация за приоритетите на
Коментари Харесай

Нинова: Вот на недоверие за корупцията, крадат по 10 млрд.

Лидерът на левицата направи това в декларация за целите на групата през новия политически сезон, който беше открит през днешния ден на фона на формалния старт на Европредседателството.

„ На 17 януари ще внесем избор на съмнение за корупция. Някои споделят - за какво го вършим на прага на председателството. Правителството няма да падне. Правим го, тъй като държавното управление основава условия 10 милиарда лева да се крадат годишно .
Защото съгласно „ Евробарометър “ 83% от българите сочат корупцията като главен проблем на страната. Според българските компании и работодатели - 88% от тях споделят, че публичните поръчки се правят оценка субективно. Казвате 6 месеца да мълчим. Не! Това не са наши думи, а общи оценки на народа и на сътрудниците “, съобщи още Нинова.

Тя акцентира, че председателството е късмет държавното управление на Бойко Борисов да не си затваря очите пред проблемите и да не споделя, че Българска социалистическа партия е неприятната, а когато европейските сътрудници дефинират България като корумпирана кабинетът да твърди, че и там се краде .

„ Нека това председателство бъде освен оценено като положително домакинство, а България да реализира две цели “, прикани социалистката.

Тя уточни, че задачите са най-после европейските сътрудниците и народът да кажат, че за тези 6 месеца корупцията е намаляла и най-малко малко стандартът на живот в страната се е доближил до този на европейските жители.

„ Това за нас би била сполучлива политика на председателството. Ние ще работим за това. Ще бъдем градивни, само че не мислете, че ще мълчим, когато вършиме неточности и вместо постигането на тези цели водите България обратно “, изтъка Корнелия Нинова.

Цветанов: Стига партизански войни
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР