Лидерът на левицата Корнелия Нинова отрече БСП да подготвя нова

...
Лидерът на левицата Корнелия Нинова отрече БСП да подготвя нова
Коментари Харесай

Нинова: С твърденията за нов Костинброд Борисов оправдава загубата на евровота

Лидерът на левицата Корнелия Нинова отхвърли Българска социалистическа партия да приготвя нова спекулация като " Костинброд ". Думите ѝ са в отговор на изявленията на премиера Бойко Борисов, че " четвъртък или петък " против ГЕРБ се готви нов " Костинброд " " по учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ".

Борисов ръководи посредством всяване на боязън. В този случай си търси опрощение за загуба, която им следва. Не чета учебници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), в случай че Борисов ги чете това си е негов проблем, сподели Нинова пред бТВ. Лидерът на Българска социалистическа партия и лидерът на евролистата на социалистите Елена Йончева участваха в утринния блок, където преди ден посетители бяха Борисов и първият в листата на ГЕРБ - Мария Габриел.

По думите на Нинова ръководещите се облагодетелстват от корупцията, която в ГЕРБ е закон и по тази причина е ненаказуема. Тя сподели още, че всеки опит за битка с корупцията се определял от ръководещите като опасност за националната сигурност. Даде образец със сигналите на Йончева за оградата по границата с Турция.

" При всеки опит да разкрием корупционна договорка те против нас вадят бухалка. Както преди години Борисов е работил с дървена бухалка, в този момент употребява държавните институции ", добави Йончева.

Нинова сподели още, че има вяра в прокуратурата, само че упорства актовете на основния прокурор да подлежат на правосъден надзор. Това щяло да усъвършенства работата на прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР