Лидерът на Консервативно-патриотично движение Станислав Недков-Стъки и собственикът на ПИК

...
Лидерът на Консервативно-патриотично движение Станислав Недков-Стъки и собственикът на ПИК
Коментари Харесай

Нова акция пред дома на Слави: Стъки и Недялков от ПИК го търсят

Лидерът на Консервативно-патриотично придвижване Станислав Недков-Стъки и притежателят на ПИК Недялко Недялков търсят през днешния ден водача на " ИТН " Слави Трифонов пред дома му.

" Целта е напълно благородна. Ние с господин Недков имаме предпочитание да разберем какво се случва с мандатоносителя на страната - къде е, жив ли е. Логично е да го потърсим тук, тъй като тук изкара карантината си и да го попитаме добре ли е, по какъв начин се усеща и с цел да разберем дали не е отвлечен. Второто нещо, поради което сме тук, е поради придвижването, което издигна господин Недков за претендент за президент. Нашето терзание е, че новото болшинство на подмяната има един-единствен приоритет - промяната на Иван Гешев и закриването на спецпркуратурата и спецсъдъа. Това не са целите на хората, които не се интересуват от името на глвания прокурор ", отсече Недялко Недялков.

" С господин Недков считаме, че в България има по-важни цели от това кой ще е основен прокурор, по тази причина той е тук с едно свое предложение ", посочи Недялков.

" Макар че господин Трифонов не насочи покана към КПД за поддръжка, не в Народното събрание, а за социална такава. Партиите, които влязоха в Народното събрание, не показват всички български жители. Ние, като загрижени жители и като част от гражданско придвижване КПД сме пристигнали да създадем един подарък на господин Трифонов. Виждайки, че те се пробват да прикрият опитите за съглашателство, сме пристигнали да създадем един непретенциозен подарък - да подарим част от програмата на придвижването ни. Не желаеме постове, а да се направи нещо за българския народ ", сподели Стъки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР