Лидерът на коалицията Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова предизвика

...
Лидерът на коалицията Изправи се! Мутри вън! Мая Манолова предизвика
Коментари Харесай

``Тия пари никога не са влизали в държавния бюджет!`` Екшън с Манолова на Капитан Андреево |

Лидерът на обединението " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова провокира ужас и суматоха на граничния пункт Капитан Андреево, където отиде да види три от най-странните забележителности на границата ни с Турция - така наречен " златен мочур " за стерилизация на колите, стопанисван от частна компания, лабораторията за инспекция на плодовете и зеленчуците - също частен, както и отново частния тир паркинг, който е наложителен за тировете.

От екипа на Манолова обясниха, че отивайки към границата са поискали всевъзможни вероятни позволения, а отивайки към границата са били чакани от 50-100 мургави чиновници на въпросните обекти, които са били строени с камъни и яйца за визитата. Намесата на органите на Министерство на вътрешните работи обаче е предотвратила физически конфликт.

Колата на водача на " Изправи се! Мутри вън! " е влезнала в Турция и откакто е трябвало да влезе назад на наша територия е трябвало да посети така наречен " златен мочур ", за който инспекция на Национална агенция за приходите откри касова наличност от внушителните 32 милиона лв. и че половината от касовите апарати на обекта не са свързани с Национална агенция за приходите.

Поискахме да платим с карта, оказа се, че това е невероятно. Приемат единствено пари в брой, разгласи Манолова в едно от видеата си от Капитан Андреево.

Лидерът на " Изправи се! Мутри вън! " съумя да влезе и в частната лаборатория, проверяваща влизащите у нас плодове и зеленчуци. Там се оказа, че има цялостно разминаване сред изказванията на преминаващите тираджии и тези на служителите от БАБХ. Според първите 100% от камионите, пренасящи зеленчук се ревизират, а съгласно вторите - един от 10.

А събираните суми на тир се оказаха повече от внушителни. Тираджии бяха споделили на Манолова, че иде тирада за 600-700 лв. на камион. На място чиновници на лабораторията, чийто притежатели съгласно водача на опозиционната партия са свързани с ъндърграунда, както и тези на тир паркинга и златния мочур, в опит да обяснят, че не вземат толкоз доста пари в действителност признаха, че сумите са още по-високи.

Цената е 350 лв. без Данък добавена стойност (420 лв. с данъка), сподели служителка на мястото пред Манолова. 

После се оказа, че в допълнение се заплащат 500 лв. за разтоварване на камион, което усилва цената до близо 1000 лв. на камион.

На въпрос на Манолова към чиновник на БАБХ на пункта каква част от тия пари влизат в държавния бюджет, той отговори:

" Ама, тия пари в никакъв случай не са влизали в държавния бюджет!`
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР