Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов попиля с критики

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов попиля с критики
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 04.11.2022 г.


Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов попиля с рецензии народните представители. Повод за това стана връщането на хартиените бюлетини.

Министерство на финансите приготви три разновидността на бюджет. Накрая, обаче направиха най-лесното - оставиха остарелия бюджета и споделиха: „ Оправяйте си “. Това съобщи някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Видинският митрополит Даниил разгласява окръжно до клира в своята епархия, в което припомня за предходно свое наставление: на светата Литургия да се насочат специфични молебствия за мир по време на „ безредия, раздори и кръвопролития “. Архиереят също по този начин излага в детайли като свои основните опорни точки на съветската страна за продължаващата война сред Русия и Украйна, оповестява " Двери ".

Неслучайно законодателят е избрал да се гласоподава с хартия. Машинното гласоподаване основава опция за усложнение на избрана група жители. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Росица Кирова в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

На първо четене депутатите одобриха връщането на хартиената бюлетина. Те утвърдиха предлагането на Българска социалистическа партия със 125 гласа " за " и 100 " срещу ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР