Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов няма да се

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов няма да се
Коментари Харесай

Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат, но намекна за друг пост

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов няма да се кандидатира за народен представител в идващото Народно заседание. Това разгласи самият той във Фейсбук.
" Аз няма да се кандидатирам за идващия Парламент, тъй като моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което вършат. Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция , само че за това като му пристигна времето ", гласи част от обявата на Трифонов.
Очаква се през днешния ден " ИТН " да записва кандидат-депутатските си листи в Централната изборна комисия.
Публикуваме цялостното изказване на Трифонов без редакторска интервенция:
Състоянието „ отговорност “ е непознато на българския политически живот. Да си виновен е доста значимо в персонален проект, а когато отговаряш и за други хора е сакрално значимо.
В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е по този начин, нали? Последните събития го потвърждават изключително ясно. Аз пребивавам по този начин. Говоря тогава, когато има какво да кажа, върша това, което считам, че е морално и вярно, и се стремя да нося отговорностите си почтено.
И това, че аз и моите сътрудници създадохме партия „ ИТН “ изобщо не трансформира това, дори в противен случай. Всъщност ние направихме платформа, на която желаеме да се качат експерти, виновни хора, които имат желанието и смелостта да вършат, каквото би трябвало.
Аз няма да се кандидатирам за идващия Парламент, тъй като моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което вършат.
Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, само че за това… като му пристигна времето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР