Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов наруши мълчанието след

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов наруши мълчанието след
Коментари Харесай

Слави Трифонов наруши мълчанието: Всичко тепърва предстои!

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов наруши мълчанието откакто ЦИК разгласи 100% обработени протоколи. На страницата си във Facebook ТВ водещият написа къс пост:

Според данните от вота Има Такъв Народ няма да има посланичество в 48-ото Народно заседание. Партията получава поддръжка на 3,83% от гласувалите.

" Уважаеми другари, скъпи другари, най-ценният подарък, който един човек може да направи на различен човек е да му се довери. Доверието е скъп подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. На всички, които гласоподаваха за “Има подобен народ ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите сътрудници. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви длъжен безгранично ", написа Слави Трифонов и продължава: " Благодаря и на всички вас, които в тази акция работихте отдадено с мозъка си и с качествата си за “Има подобен народ ”. Благодаря ви! Вие сте същински воини! ".

В умозаключение Трифонов показва: " И на всички, които ни поддържат, и на всички, които злорадстват, ще кажа единствено: Всичко занапред следва ".
 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР