Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов коментира във Facebook

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов коментира във Facebook
Коментари Харесай

Слави Трифонов: От депутатите зависи ще подкрепят ли кабинет с мандат на ИТН

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разяснява във Фейсбук решението на партията да поддържа кандидатурата на Рая Назарян, препоръчана от ГЕРБ-СДС, за ръководител на Народното събрание.

" Живеем в парламентарна страна и има парламент, който избира държавно управление, което ръководи страната. Така е даже и с нелепите ремонти на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тоест, главният закон е подобен. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа мощ. Това е ГЕРБ. Има Такъв Народ няма да поддържа държавно управление с първия мандат на ГЕРБ. Вторият мандат отива в Движение за права и свободи. Има Такъв Народ няма да поддържа държавно управление с втория мандат на Движение за права и свободи. И в случай че президентът даде третия мандат на Има Такъв Народ, партията ще предложи експертно държавно управление, което ще свърши избрани неща за несъмнено време. И в случай че другите партии в Народното събрание не желаят да се върви на избори, ще поддържат това държавно управление. И с цел да се случи всичко това, би трябвало да има работещ парламент, с определен ръководител на Народното събрание ", написа още той.

" Всички тълкования по тематиката са или от хора, които не схващат, или от хора, които изобщо не желаят да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да приказват нелепости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и елементарни фалшификатори ", разяснява Трифонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР