Лидерът на хаитянската банда Джими Шеризие, известен още като Барбекю,

...
Лидерът на хаитянската банда Джими Шеризие, известен още като Барбекю,
Коментари Харесай

Лидерът на бандата в Хаити се зарича да се „бори“ с премиера, тъй като насилието расте

Лидерът на хаитянската тайфа Джими Шеризие, прочут още като Барбекю, предизвести в петък, че ще продължи да се пробва да смъкна премиера Ариел Хенри и изиска от фамилиите да не пускат децата на учебно заведение, с цел да " избегнат съпътстващи вреди ", защото насилието нараства в елементи от столицата.

Силна пукотевица и разстройства в придвижването бяха следени в някои региони на столицата на Хаити, където повече хора напуснаха домовете си наоколо до боевете, защото изгорелите рейсове лежаха по улиците и горящите барикади извършиха въздуха с гъст сив пушек.

„ борбата ще продължи толкоз дълго, колкото е належащо. Ще продължим да се бием с Ариел Хенри. За да избегнете съпътстващи вреди, дръжте децата у дома ", сподели водачът на бандата на конференция.

Шеризие е някогашен служител на реда, който управлява съюз от банди и разстрои страната, когато блокира най-големия й петролен терминал през 2022 година Той беше изправен пред наказания както от Организация на обединените нации, по този начин и от Министерството на финансите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР