Лидерът на групата, поела отговорност за смъртта на Даря Дугина,

...
Лидерът на групата, поела отговорност за смъртта на Даря Дугина,
Коментари Харесай

Те твърдят, че са убили Дугина: Путин ще падне

Лидерът на групата, поела отговорност за гибелта на Даря Дугина, предвижда, че краят на ръководството на съветския президент Владимир Путин ще настъпи " безшумно и ужасно ".

Лице, разпознало се с името Александър, съобщи пред " Киев пост ", че е водач на Националната републиканска войска и уточни, че съветският президент Владимир Путин ще бъде свален от власт " незабавно щом стане неуместен за елита ", предава " Нюзуик ".

" Може би, той ще прекара три дни в лежане в кабинета си, както един от неговите прародители. Но е доста допустимо да загуби главата си в подмяна на облекчение на глобите ", сподели Александър и добави: " С други думи, старецът ще се трансформира в обвинен и ще бъде упрекнат за всичко, което се е случило. Е, той сигурно заслужава това. Обаче и неговите доближени няма да могат да се измъкнат от отговорност. Ние сме отбелязали всяка тяхна стъпка ".



Националната републиканска войска пое отговорност за атентата против 29-годишната Даря Дугина, щерка на Александър Дугин, прочут съветски политически мъдрец, призовал за изтребване на украинците.

Според съветската Федерална работа за сигурност обаче, убийството е било осъществено от украинка и е било проведено от украинските секрети служби. По-късно ФСБ упрекна различен украински жител - Богдан Циганенко, че е оказал помощ на обвинената, като ѝ е дал подправена персонална карта и подправени регистрационни номера, и е взел участие в сглобяването на бомбата. От своя страна управляващите в Киев изрично отхвърлиха да имат присъединяване в убийството на Дугина.



Александър разгласи, че целите са били Дугина и татко ѝ. Той уточни, че НРА не има вяра, че сега е допустимо да има принудително събаряне на съветското държавно управление.

Според него обаче разединение измежду съветския хайлайф може да стартира да унищожи режима на Путин от вътрешната страна: " А ние, НРА, ще го създадем изпод ".

Има няколко непотвърдени индикации, че Путин губи доверието на елита.



През май самостоятелна съветска осведомителна организация заяви, че от ден на ден олигарси, в това число някои, които поддържат нашествието в Украйна, са недоволни от него.

През март украинското разузнаване разгласи, че имало скрит план за събаряне на Путин от власт и даже било очакван неговият правоприемник.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР