Лидерът на групатаМашина времени Андрей Макаревич нарече идиоти 80% от

...
Лидерът на групатаМашина времени Андрей Макаревич нарече идиоти 80% от
Коментари Харесай

Руска рок легенда нарече идиоти 80% от населението на Земята

Лидерът на групата " Машина времени " Андрей Макаревич назова " идиоти " 80% от популацията на Земята. Той направи изявлението, разяснявайки работата си в публичния съвет по просвета към съветския парламент.
В изявление за Лента.ру музикантът добави, че не би трябвало да съществуват никакви не помни, с изключение на възбраната " да се крещи от тв приемника ".
" Трябва да забраним да крещят няколко души по едно и също време, тъй като това поврежда човешката душeвност. Простете, само че 80% от популацията на Земята са идиоти. Това би трябвало да се одобри за даденост ", сподели Макаревич и посочи, че той е част от останалите 20%.
По данни на Организация на обединените нации популацията на Земята е 7,685 милиарда души, затова съгласно Макаревич идиоти са 6,148 милиарда души.
Това не е първото сходно изявление на музиканта. Миналата година той съобщи, че съветските управляващи трансформират хората в " злобни дебили ", а жителите на Съединени американски щати са доста по-спокойни от руснаците.
Припомняме, че през ноември 2017 година депутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов съобщи, че " 80% от популацията са дебилни и не могат да се подписват. Когато имаш един оскотял, некултурен и безропотен народ, операцията става доста лесна. "
Съгласно здравната терминология здравната терминология дебилността е най-леката форма на умствена назадничавост. По-тежките са имбецил, олигофрен, глупак .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР