Лидерът на ГЕРБ-СДС е на посещение в Разград. На срещата

...
Лидерът на ГЕРБ-СДС е на посещение в Разград. На срещата
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Кирил Петков е подкрепян единствено от спорни африкански лидери

Лидерът на ГЕРБ-СДС е на посещаване в Разград. На срещата с деятели и симпатизанти дружно с него са ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС, националният представител Гюнай Хюсмен, регионалният водач на ГЕРБ Валентин Василев.

В това ръководство няма нито един друговерец, няма нито един етнически турчин. Този единствено Лорер, само че той е евреин. В държавните управления на господин Борисов имаше доста представители на етническите общественост - господин Вежди Рашидов беше министър, в други институции имаше етнически турци. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Гюнай Хюсмен. " Толкова ли няма един сръчен турчин, една кадърна кадъна да я сложат във властта. Затова аз имам вяра във Вас, господин Борисов. Скоро ще пристигна времето, когато хората ще кажат: " Г-н Борисов, върни се ".

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова сподели, че е изключителна чест да посрещнат водача на ГЕРБ в Разград. Днес е 19 февруари, ден в който почитаме Апостола на свободата. Този деятел ни завеща да бъдем равни с другите нации.

Днес Кирил Петков, министър-председател - уповавам се за малко - се среща със противоречиви водачи, за които освен Google, а интернационалните представители споделят, че е забъркан в геноцид, при неговото ръководство са избити стотици хиляди хора. И тези хора Кирил Петков ни предлага като образец. Забрави ли Кирил Петков, че ние от дълго време сме в Европа, доста преди него. Това сподели Атанасова.

Все още няма признат бюджет, общините и институциите знаят най-добре какво значи това. Предлагат ни бюджет, който ще е бюджет на второто тримесечие.
Помяна има, само че тя не е за положително. Имаме държавно управление, което не се поддържа от европейските ни сътрудници, а от противоречиви африкански водачи, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР