Лидерът на ГЕРБ и цялата парламентарна група на партията се

...
Лидерът на ГЕРБ и цялата парламентарна група на партията се
Коментари Харесай

Борисов от Варна за правителството: Тези трябва да останат, докато станат 0%

Лидерът на ГЕРБ и цялата парламентарна група на партията се срещат с актива във Варна. Ето какво съобщи водачът на ГЕРБ.

" Благодаря на всички, които пристигнаха от Варна, макар че към този момент бяхме по килиите. Защото Варна без " Хемус “ остава надалеч, а както се вижда, скоро няма да се случи. Тази зала, която събира по 6 хиляди души, при обследването се оказа, че има джоб с вода, колоните висяха закачени на залата, можеше да има хиляди жертви. Така заварих Варна, направихме най-красивата зала.

Благодаря на управлението на града, че и за бежанците оказват помощ толкоз. Колко направихме за това през днешния ден да имате най-чистите плажове, улиците, научих всички квартали в града, спортни зали, учебни заведения, детски градини. Тази едно година неуспех, към този момент до Търново щяхме да сме на трошляк – цялостен неуспех. Оставихме им и парите за " Хемус “ в сметка, те ги опукаха “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че освен не се строи нищо ново, само че и нищо не се ремонтира, даже и мантинелите след злополуките. Той акцентира, че е цялостна неистина и нарастването на пенсиите и помощите при тази инфлация, в случай, че всичко това се топи.

Бойко Борисов попита от къде се дават парите?! " Няма да викате " оставка “, тези би трябвало да останат до момента в който станат 0%, да се почисти България от тях. Всяка седмица по 500 милиона задължения ви се натрупат и ще се заплащат в пъти по-високи лихви. Не се откри един публицист да ги сумира и да пита къде са. Това се споделя медиен комфорт, цялостен медиен комфорт се назовава това “, добави още Бойко Борисов.

Той благодари на владиците и Светия Синод, които отхвърлиха среща с Кирил Петков и не не помниха, кой в най-голямата коронавирус рецесия не затвори църквите и храмовете. А през днешния ден една керемида не се поставя от " тези неверници “.

" Виждате по какъв начин президента Радев се пази от тях, тъй като ние оставихме 12 милиарда в хазната, цялостни сметки с пари за всичко. Дори Асен Василев не може да си изкриви душата и да каже, че в страната няма пари. И златото в Българска народна банка непокътното и аз съм от дребното, който не даде да се изнесе златото от България “, съобщи Борисов.

" Че не дадох да мине през Гърция и сложих България на газовата карта. Затова всеки може да остане без газ, само че не и България. Стигнахме до там Демократична България да не помни, че са коалиция и излизат да четат декларация против ръководството. Те на Министерски съвет би трябвало да са взели решението, а не да четат декларация на опозицията и ние да им внасяме закон. Когато става въпрос за въоръжение и нахлуване над нашата другарска страна, единствено по този начин може да се приключи войната. Всички останали дават и Путин си приказва и с Германия и Франция, но единствено нас щели да атакуван “, сподели още Борисов.

" Подлъгаха хората с машините, с чекмеджета. С меморандума се топят и въвличат посолства. Само да напомня, че когато има сключване на меморандум в наличието на премиера, значи, че отиваш във всяка банка и теглиш пари, тъй като това значи, че страната се е съгласила. Петков през вчерашния ден сподели, че ще сложи ДАНС да ревизира, само че в случай че ревизират през търсачката Google излиза единствено корупция “, съобщи Борисов и напомни, че става дума за 1 милиарда $.

Томислав Дончев дефинира държавното управление на Петков освен като дилетанти, само че и професионални шарлатани.

" Сигурно от 3 десетилетия проследявам политическия живот в България, само че такова знамение не съм виждал. Когато приказваме за шарлатани, вижда ли сте магьосници в цирка, които вадят зайчета от цилиндъра. Тук обаче приказваме за друга магия, когато в една черна дупка потъват всякакви неща, като планове за милиарди. Говорим за развалена стока в първокласна опаковка “, съобщи Дончев.

" Най-доброто определение за тяхното ръководство го даде техният народен представител Ангов, който съобщи: " 100 дни, 100 неистини ", означи тя и добави: " Нищо ново не измислиха, единствено ни подлагаха на критика. Единственото, което измислиха, беше, че излъгаха българските пенсионери. 1 милион души от тях са под линията на беднотия. Изхарчени бяха 54 милиона, а се оказа, че са се имунизирани едвам 34 000 пенсионери, срещи 640 000 при нашето ръководство. Сега им дават обещание 70 лв. за Великден, а толкоз ни критиуваха нас за тези бонуси ", добави Деница Сачева. 

Делян Добрев съобщи, че напълно скоро ще има предварителни избори и напомни абсурда с подписването на меморандума Gemcorp.

  " Искам да ви кажа три неща. Вчера беше 1 април. Това ще е професионалният празник на новото държавно управление. Последната им неистина - подписано бе тайничко съглашение с " Gemcorp “, само че не го оповестиха публично. Малко откакто оказва се за подписания меморандум от енергийния министър в наличието на премиера Петков, стартират да излизат страховити неща за този консорциум. И стартират лъжите на нашите " хубавци “, съобщи Добрев.  

" Всеки може да се обърка и да се подведе, изключително когато става дума за професионални мошеници, само че в случай че не желаеме да потъваме, изключително в моменти на рецесии, този конструкт, който ни ръководи сега би трябвало да си върви. Затова час по-скоро би трябвало да вървим на избори. Оставка, Киро, оставка на държавното управление “, съобщи от своя страна заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР