Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов коментира днес с

...
Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов коментира днес с
Коментари Харесай

Борисов: Може да се разговаря с БСП, но няма да подкрепим кабинет

Лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов разяснява през днешния ден с депутатите си даването на третия мандат на Българска социалистическа партия. 

Да, може да се беседва с Българска социалистическа партия, само че няма да подкрепим кабинет. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за идейта на Корнелия Нинова да свика лидерска среща в опит да бъде формирано държавно управление.

И незабавно попита  за какво Българска социалистическа партия не е подкрепила кабинета на проф. Гайдарски.

Нинова вярно се е насочена, само че това трябваше да го направи преди три месеца. Според Борисов късмет за държавно управление има единствено от партиите, които са управлявали до момента.

Ако можем да върнем машината на времето, можехме да разсъждаваме при какви условия можеше да стане кабинет - трябваше да се подпише публичен контракт, акцентира Борисов.

Според него единствено в нашите глави е било допустимо президентът Радев да даде третия мандата на " Демократична България ". Лидерът на ГЕРБ се аргументира с обстоятелството, че напълно скоро президентът е нарекъл хората от Демократична България " военнолюбци ". Но в случай че те са такива, то тогава в ГЕРБ са напряко " орли " или " ястреби ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР