Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на кмета на
Коментари Харесай

Борисов поиска оставката на пловдивския кмет Здравко Димитров-Зико

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров, тъй като не се оправя с проблемите на града и дейностите на общинското управление провокират единствено митинги. Според него и заместник-кметът Пламен Райчев би трябвало да си замине неотложно, съобщи БНР.

Борисов, който през днешния ден е в Пловдив, посочи свадите  около градежа на стадион „ Христо Ботев ".

Той съобщи, че споделя всичко това с болежка, само че Здравко Димитров го е провокирал с отговора си на последната им среща предходната неделя – декларирал, че излиза в отпуск, с цел да си обърне внимание.

„ Аз, брат ми да ми отговори по този начин – аз нямам брат, ще му желая оставката неотложно! ", акцентира Борисов, като добави: „ Обичам го, почитам го, само че не се оправи и ни сътвори проблем! "

„ Преди месец и половина на стадиона на Ботев споделих, че той няма да е кмет на Пловдив повече ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Той дефинира като немарлива и некачествена работата на локалното управление по строителството на стадион „ Христо Ботев ". Борисов акцентира, че за пловдивските игрища са отпуснати средства в пъти повече, в сравнение с за всички други.

„ ГЕРБ търпи негативи. За тия игрища аз съм идвал пет или шест пъти в Пловдив. “ - напомни Бойко Борисов.

„ Единственото, което сме споделили от първия ден, е че това го вършим за почитателите, за Пловдив, с цел да се играят финали. С парите, които осигурихме, си сътворяваме кахъри. Заради някакви? И освен това – упрекват партията в корупция! “ – уточни той.

Дни наред в Пловдив има напрежение поради градежа на стадионите „ Христо Ботев " и „ Локомотив ". Привържениците и на двата футболни клуба стачкуват против наливането на милиони левове в градежа на стадион „ Христо Ботев " и упорстват за равнопоставеност при разпределянето на средствата за построяването на стадиона на Лаута.  
Феновете желаят одит на градежите и упорстват за цялостна бистрота по какъв начин се харчат обществените финанси.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР