Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи на брифинг нови критики

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи на брифинг нови критики
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вчера Радев отне на Петков всякаква възможност за маневри

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов насочи на брифинг нови рецензии към българското държавно управление и президентство поради Северна Македония.

Договорът за добросъседство с Република Северна Македония е толкоз тъкмо и ясно написан във всяка една сфера, че просто би трябвало да се извърши от двете страни. Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) беше непотребен, той сподели единствено тоталния безпорядък, в който се намира страната.

По това време имахме голямо предпочитание България да помогне на нашите съседи, съобщи Борисов и цитира контракта за добросъседство.

Целта на вчерашния съвет на КСНС бе това, което президентът е обещавал, с цел да бъде избран отново на евроатлантическите сътрудници, да се откачи от него и да трансферира всичко на нищо неподозиращия министър председател. Вчера президентът Радев лиши на премиера Кирил Петков всякаква опция за маневри, уточни Борисов, представен от Dariknews.bg.
Борисов съобщи, че президентството се явява като горната камара на Народното събрание и от там се свеждат дилемите както на държавното управление, по този начин и на Народното събрание. Спомняте ли си КСНС, след който министър председателят да не се изкаже, попита някогашният министър-председател и добави, че съвещанието на консултативния орган към президента е посочил тоталния безпорядък, в който се намира страната.

В момента карантината се явява „ избавително салче” на президентство, държавно управление и парламент, разяснява още водачът на ГЕРБ и дефинира дейностите на ръководителя на Народното събрание като безотговорни.

Според Борисов инфлацията към този момент е над 30% в магазина и няма никакви ограничения от страна на държавното управление.

Лидерът на ГЕРБ подлага на критика и решението на ръководещите за парите на пенсионерите.

Около Нова година нямаше никакви ограничения, пуснаха хората да се заразяват, съобщи Борисов.

Кирил Ананиев разяснява, че ще имаме спомагателни разноски, които ще усилят в допълнение недостига. Според Ананиев това ще пристигна до проблеми с Европейски Съюз.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР