Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов определи случващото се в Русия

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов определи случващото се в Русия
Коментари Харесай

Борисов: В Русия става особено опасно

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дефинира протичащото се в Русия като " революция ", нещо " изключително рисково ", съобщи БНР.

Пред кметовете и депутатите на ГЕРБ-СДС той разяснява, че българските служби в този момент би трябвало да бъдат “изключително професионални ” и акцентира, че на този стадий е нужно да бъдат доста деликатни, както и, че е нужна промяна, която да докара до по-силни служби.

Откакто ГЕРБ не е на власт нищо не се е случило в нито един български град, а резултатите са безпорядък, инфлация и обедняване, уточни водачът на ГЕРБ. По мотив настояванията на ПП-ДБ, Борисов подсети, че на този стадий има единствено една декларация “Денков - Габриел ”.

“Или сядаме и вършим съдружно съглашение или е игра на “сърдитко Петко ” ”, уточни той.

Борисов упрекна ПП-ДБ, че са “узурпиралицялата власт ” и са почнали да готвят локалните избори през това.

Вицепремиерът Мария Габриел уточни, че на този стадий страната повече от всеки път има потребност да се работи за националноотговорен дневен ред и всеки опит за неговата замяна ще бъде безмилостно подложен на критика.

Пред националното заседание на ГЕРБ Томислав Дончев очерта най-големите опасности съгласно него. Първият е съчетанието сред самонадеяност и липса на подготовка, което води до злополука. Вторият - преяждането с власт.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР