Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че свиква национално съвещание

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че свиква национално съвещание
Коментари Харесай

Бъдещето на „сглобката“: ГЕРБ решават дали ще продължат да подкрепят кабинета на национално съвещание

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че привиква национално заседание на партията идната сряда - 8 ноември, с цел да реши дали да продължи да поддържа държавното управление.

След последните дейности на " Продължаваме промяната - Демократична България ", Бойко Борисов направи коментар за по този начин наречената " сглобка ".

" Тя се е разпаднала, само че не знам за какво, тъй като другото е също доста ужасно, което следва, не ни се желае да го признаем. Тя не работи въобще сега. Виждам решения на Министерски съвет, които въобще не са съгласувани. Мария Габриел е в Щатите цяла седмица. Те си приказват единствено с Движение за права и свободи - Политическа партия и Демократична България, единствено с Движение за права и свободи. С мен и с моята партия те не си приказват и аз по тази причина споделих, че в сряда ще събера партиите на едно национално заседание ", уточни той.

" Парламентът може да си работи умерено без нас. Те си имат към този момент и Българска социалистическа партия, и " Възраждане ", вземат участие си на всички места в обединенията против нас, по този начин, че умерено може да си гласоподават каквото желаят ", добави Борисов, представен от.

" Аз ще си запитвам партията по какъв начин да продължим напред. Или би трябвало да се направи по този начин, че да си извършват уговорките, тъй като няма смисъл, аз го чух и Кирил Петков, споделя: " Ротация няма да има. Ще се прави единствено, в случай че ние желаеме ". Защо да чакаме тогава да обираме техните пасиви? ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

По-рано Борисов още веднъж разяснява тематиката за кабинета и " сглобката ", като сподели, че от ГЕРБ не може да се чака да поддържат план за бюджет за идната година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР