Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи кратък, но достатъчно красноречив

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи кратък, но достатъчно красноречив
Коментари Харесай

Борисов към Терзиев: Вместо да си гледа града, ми пише имейл... уплаши ли се?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи къс, само че задоволително сладкодумен коментар във връзка изпратеното до него писмо нощес от кмета на София Васил Терзиев, в което го кани на незабавна среща, на която да обсъдят програмата за бъдещето на столицата. Както стана ясно по-късно поканата е била изпратена до всички водачи на партии в СОС.

“Най-интересното, че в 19:30 часа, когато София гори получавам имейл от Васил Терзиев, че ме кани на среща. Какво, уплашихте се? Досега говорихте разнообразни неща. В 19:30 часа вместо да си гледа града, ми написа имейл ”, сподели с известна подигравка Борисов откакто днешното пленарно съвещание на Народното събрание се провали заради липса на кворум.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж бе безапелационен, че незабавни оставки би трябвало да подадат както шефът на Български футболен съюз Борислав Михайлов, по този начин и спортният министър, а не шефът на Министерство на вътрешните работи.

Според Борисов, ПП-ДБ са подготвени кабинетът да падне поради “Лукойл ” и с недоумения разяснява: “Как по този начин поради този нефт пусти и тези пари очевидно са подготвени да падне държавното управление, подготвени са да се обединят с опозиционните сякаш партии - “Възраждане ”, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, и това да е по-важно от държавното управление.(...) “Лукойл ” е частна компания, директно подчинена на Кремъл и парите отиват натам. Че са правени нарушавания, уповавам се да стане ясно. Делян Добрев е във Вашингтон ще опише и покаже това, което приказваме тук ".
Многократно запитан да отговори с " да " или " не " дали ГЕРБ ще отдръпват поддръжката си за кабинета, в случай че от ПП/ДБ не се откажат от запазването на вноса на съветски нефт, Борисов не бе съответен.

" Защо не действаха по този начин с газа, помните ли по какъв начин се смени " Газпром " за една нощ, понесохме големи вреди. Каква е разликата сред съветския нефт и съветския газ ", попита политическият лидер
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР