Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира случващото се през последните

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира случващото се през последните
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Промяната уби България, перфектната буря ще дойде догодина

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява протичащото се през последните седмици в България при посещаване в Димитровград.
„ Промяната умъртви България. Перфектната стихия ще пристигна следващата година. Тя ще ни занули до дъно. Това на изборите хората би трябвало да го знаят. Държавата има последни издихания, с цел да може нещо да се спре”, съобщи той.
„ Защо не ни демонстрираха по какъв начин се строи? Покажете ми за година и половина вашето! Нито един търг не е игран, нито една процедура. Гордостта им е че са спрели „ Хемус” и Велико Търново-Русе”, добави Борисов.
По думите му все още няма построен обход на Хасково и Пловдив, а зводите един по един стопират работа.
„ Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент. Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът би трябвало да има най-малко мъничко, с цел да си плати”, уточни Борисов.
И добави: „ Колкото и да се ненавиждаме с Радев и неговото държавно управление не заслужава това. Виновниците са тези. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. Такова перпетуум мобиле аз не мога да управлявам”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР